Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Přípravy na verzi 1.13

Minecraft 1.13 je venku!

Nadešel proto čas začít přemýšlet o blízkém updatu serveru na nejnovější verzi.

Množí se nám dotazy, kdy přesně to bude a pro všechny naše hráče již nyní probíhá v naší Facebook skupině otevřená diskuse na toto téma.

Integrační testy našich dosavadních funkcí serveru s novou verzí jsou prozatím v 80 % úspěšné. Aktuálně přechodu na novou verzi brání čekání na aktualizaci 3 klíčových modulů, které jsou však globálně populární a jejich aktualizace by proto mohla přijít každým dnem.

S novou verzí je v plánu nová mapa hlavního herního světa! Na vědomost se proto dává, že všichni naši hráči již mohou začít s přesunem svých věcí, které by chtěly mít v novém světě při sobě, do světa Skladiště, do kterého vede stále otevřen portál ze spawnu. Dále se prosím řiďte pokyny dle cedulek.

Kdo by potřeboval přesunout celé své panství, na kterém by chtěl na nové mapě dále pracovat, bude to možné, ale musíte mít poznačené souřadnice, na kterých se daná stavba na staré mapě nachází. Nikdo z našeho A-Teamu nebude trávit zbytečně čas tím, že bude po celé mapě hledat, kde bydlíte.

Žádosti o přesun staveb řeší Mareon, kterého můžete zkontaktovat buďto osobně ve hře, pomocí in-game ticketů, prostřednictvím naší Facebook skupiny, nebo pomocí některé z možností v sekci Kontakt.

Přesuny budou možné i po updatu na novou verzi a stará mapa světa bude k zobrazení v sekci Staré světy.

Přechod serveru na verzi 1.13 je naplánován na první polovinu srpna!