Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Temple Of Killjoy V

Už je to téměř rok od vydání Temple Of Killjoy IV a dnes vám můžeme s radostí oznámit, že tato populární lokace získává upgrade na verzi V se spoustou novinek a oprav pro lepší požitek ze hry.

Hlavní novinkou jsou zcela nové odměny v truhlách s předměty z nejnovější verze hry. Dále se hráči mohou těšit na zcela novou kolekci tzv. "Relikvií Temple Of Killjoy", což jsou speciální předměty s určitými vlastnostmi, které jinak nelze získat. Každá relikvie nově obsahuje tzv. "Kletbu zmizení" a hráči si tak musejí dát pozor, aby jim nějaká relikvie při úmrtí nezmizela navždy!

Vylepšení se rovněž dočkali všichni bossové, kteří dají i těm nejlepším hráčům pořádně zabrat, ale odměna za to rozhodně stojí. Úpravy designu v mnoha sekcích samozřejmě nesmí chybět a to samé platí i pro profláknuté kombinace u hádanek.

Tak tedy vzhůru do akce a hodně štěstí při dobývání, Temple Of Killjoy už čeká a je přístupný všem hráčům s hodností "Patron" a výše buď přes portál na spawnu, nebo pomocí příkazu: /warp temple.

Sledujte průběh dobývání v sekci Průzkumníci Temple Of Killjoy.