Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Aktuální stav

Vítejte v novém světě, s novými pravidly a novým vedením, zkrátka na úplně novém serveru. Trvalo to nějakou chvíli, ale konečně si můžeme pořádně zahrát. Jsem známý jako Mareon a rád bych vám trochu přiblížil události, které se teď ve spojitosti se serverem dějí.

Nastavení serveru, s celým dosavadním systémem, nám bylo předáno ve velmi žalostném stavu a je třeba na to vzít kladivo a celé to předělat. Většina lidí si myslí, že správa herního serveru je jednoduchá, zvláště, když existuje hromada již hotových pluginů. Tady ovšem tkví celý problém, protože bez pochopení těchto pluginů nemůžete server spravovat.

Osobně nejsem zastáncem přiřazování všech práv operátorovi s ponecháním zbytku ve výchozím nastavení, takhle to můžete dělat na lokálním, testovacím serveru, nebo pokud nemáte ponětí, co máte dělat. V případě našeho serveru se bohužel jedná o tento případ s hromadou bezpečnostních trhlin.

Prosím proto všechny o trpělivost, než budou dostupné všechny funkce, na které byli hráči na starém serveru zvyklí, aby pak nedocházelo ke zbytečným problémům ze strany nefunkčních pluginů a příkazů.